Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Donkers Tegelwerken is in het
jaar 2000 opgericht door vader Gerrit en zoon Mike Donkers.

Beiden hadden al in loondienst ervaring opgedaan als tegelzetter:
Mike gedurende vier jaar en Gerrit meer dan dertig jaar!
Sindsdien heeft Gerrit de kneepjes van het vak aan Mike bijgebracht, een solide basis voor het ambachtelijke vakmanschap van Donkers Tegelwerken.

Het werkgebied van Donkers Tegelwerken is de regio Zuidoost-Nederland. In Panningen bevindt zich de showroom, met een uitgebreid assortiment tegels in verschillende uitvoeringen voor diverse toepassingen.

Uw wensen vormen altijd het uitgangspunt. Zo is het ook mogelijk om de tegels die u bij ons aanschaft door uw eigen tegelzetter te laten plaatsen. Eventueel met ons deskundig advies als ondersteuning. Maak daarom een persoonlijke afspraak, op een moment dat u het beste past. Zo is er voldoende tijd voor een eerlijk advies, afgestemd op uw wensen en passend binnen uw budget.

mike donkers

Mike Donkers

Donkers Tegelwerken is in het jaar 2000 opgericht door vader Gerrit en zoon Mike Donkers.

Showroom

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom, en laat u verrassen en inspireren door de talloze mogelijkheden.

Waarom u voor ons kiest

Kwaliteit in tegelwerk, betrouwbaar en flexibel in afspraken en eerlijk in prijs. Dat is waar wij voor staan en waar u op kunt vertrouwen.