Donkers Tegelwerken

Al ruim 15 jaar lang staat Donkers Tegelwerken voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. En dat tegen een eerlijke prijs. We leggen dat graag persoonlijk uit in een gesprek, maar liever nog: we laten het zien.

 

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op:
(06) 204 52 842 of info@donkerstegelwerken.nl.

Wie zijn wij?

Wie zijn wijGerrit Donkers
“Vanaf 1968 ben ik werkzaam als tegelzetter. Ik heb 32 jaar in loondienst gewerkt bij een tegelzettersbedrijf. In 2000 besloten mijn zoon Mike en ik om samen een eigen tegelzettersbedrijf te starten: Donkers Tegelwerken. Ik ben er trots op dat Mike de keuze heeft gemaakt dit samen te doen. We zijn een hecht team, weten wat we aan elkaar hebben en staan beide écht klaar voor onze klanten.”

Mike Donkers
“Al vanaf mijn 16e werk ik als tegelzetter. De eerste 4 jaar in loondienst, waarna ‘ons pap’ met het idee kwam om samen een eigen bedrijf te starten. Hier heb ik niet lang over na hoeven denken. Hoe bijzonder is het om samen te werken met je eigen vader? We zijn niet alleen familie, maar ook collega’s én maatjes van elkaar. Ik vind het een mooi idee om het bedrijf straks voort te zetten zoals we het samen hebben opgericht. Nu ik in Helden woon, maken we ook steeds vaker projecten in en rondom Peel en Maas. Dus het werkgebied wordt alleen nog maar uitgebreid!”